gratis e-book

Ontdek de wetenschappelijke geheimen over hooggevoeligheid


Een nuchtere kijk met gedegen wetenschappelijke kennis uitgelegd in Jip en Janneke taal. Hoe meer je van jezelf begrijpt hoe meer er iets aan te doen is.

download mijn e-book


Ontdek de magische wetenschappelijke geheimen van hooggevoeligheid


Hooggevoeligheid heeft niets te maken met spiritualiteit en is ook zeker niet zweverig of vaag. Maar kan steeds meer wetenschappelijk onderbouwd worden. 

wat leer je?


wat is hooggevoeligheid?

Een juiste definitie over hooggevoeligheid. 

Alle in en outs over hooggevoeligheid. En wat is het ook niet? 

hoe werkt prikkelverwerking?

Het hsp brein is anders bedraad en de informatie verwerking loopt tocht echt anders. 

Hoe werkt de prikkelverwerking in het hps brein? Welke soorten prikkels zijn er? Hoe herken je overprikkeling bij jezelf? 

TYPES HOOGGEVOELIGHEID

Krijg meer inzicht tot welk type hsp'er jij behoort. Dat bepaalt ook welke tips voor jou van waarde zijn. 

EIGENSCHAPPEN HSP

Wat zijn de 4 eigenschappen van hooggevoeligheid? En welke andere eigenschappen kan je ook nog hebben?

Een ogenblik van inzicht is meer waard dan ervaring van een heel leven


Na het lezen van dit e-book weet je al veel meer wat hooggevoeligheid is en wat het betekent in je dagelijkse leven. Voor jezelf en ook voor je omgeving. Je bent in staat om hooggevoeligheid in begrijpbare taal uit te leggen naar de buitenwereld. Waardoor je je ook zekerder voelt. 

Jouw natuurlijke talenten komen niet tot zijn recht. 


Je wilt niet voor niets mijn e-book downloaden en lezen.  Je wilt verder komen dan waar je nu bent. Hooggevoeligheid is een prachtige eigenschap.  Jij als hooggevoelig persoon bezit talenten die niet-hooggevoelige mensen niet hebben.  Maar je ervaart alleen de lasten ervan. En dat is zonde. Door al die lasten die je ervaart komt jouw creatieve brein en talenten niet tot zijn recht. Hoe zou het voor je zijn als je jouw talenten potentieel kan inzetten en waar je goed in bent? Waardoor je weer in de positieve flow komt?

Erover blijven lezen en praten helpt niet 


Als je net ontdekt hebt dat je hooggevoelig bent, kan ik begrijpen dat het voor jou een schok kan zijn. Natuurlijk is en blijft het voor jouw een proces om je hsp zijn te omarmen. Maar...........je kan er zoveel aan denken, zoveel over lezen en erover praten met mensen.  Maar lost dat daadwerkelijk jou probleem en klachten op? Als praten, denken en lezen zou  helpen, had het al lang geholpen. 

Wat jij nodig hebt is zijn praktische tips om uit je veilige comfortzone te komen. 

Zo lang jij de kennis in je hoofd laat houden, maar niets doet met de praktische tips, dan komt er ook geen beweging op gang.

uitstel is afstel


Als hooggevoelig persoon kan je goed visualiseren. Zeer waarschijnlijk dat je jouw jouw einddoel en resultaat al voor je ziet. Je droomt hoe het is om als hooggevoelig persoon met diepe innerlijke rust, vertrouwen, ontspanning en energie je leven te leven. En weer de regie in handen te hebben. Als je dit droomt, voel je dit waarschijnlijk ook. Waar of niet waar? Maar kom even weer terug op aarde, in het hier-en-nu. Want het gaat namelijk niet automatisch. Het uitvoeren hiervan, de planning en in actie komen is een bekend obstakel bij hooggevoelige mensen. Waardoor je weer gaat uitstellen. En van uitstel komt afstel. 

Laat mij jou helpen om in beweging en in actie te Komen. 

Wat vinden anderen van DIT E-BOOK?


Mijn grootste inzicht is dat durven voelen goed is

Voordat ik met Lianne in contact kwam, voelde ik mij niet begrepen door de mensen om me heen en was allergisch voor mensen met een dominante/autoritaire houding en kon hier dan ook absoluut niet mee overweg.Wanneer ik, met name op mijn werk, maar ook privé, last van stress/spanning had, had ik steeds last van (een knoop in) mijn maag.Omdat ik een perfectionist ben, stond ik het mezelf niet toe om fouten te maken en iedere keer wanneer ik dan een foutje maakte en iemand gaf hier commentaar op, tilde ik hier erg zwaar aan en voelde dit als een kritiek in plaats van positieve feedback. Ook vond ik het erg moeilijk om nee te zeggen tegen mensen om me heen en mijn collega’s, ik kon mijn grenzen niet bewaken/aangeven, waardoor de stress alleen maar verergerde.Mijn direct leidinggevende zei me een traject te starten om zo beter met kritiek om te kunnen gaan, ook omdat hij het idee had steeds bij mij op “eierschalen” te moeten lopen.In het eerste (telefonische) gesprek met Lianne gaf ze me aan dat we niet zouden gaan praten, maar zouden gaan voelen en dit vond ik in eerste instantie erg vreemd, aangezien ik in al die jaren juist steeds moest praten over zaken uit het verleden omdat daar de pijnpunten zouden zitten, werd me door diverse instanties en psychologen aangegeven.Vanaf dag 1 van het traject sprak de rust me aan die Lianne over zich heeft, ze is altijd positief en vrolijk en dit werkte dan ook aanstekelijk. Het gedeelte dat me het meeste aansprak was het “echte” voelen, door middel van massages maar ook door middel van zelf “in je lichaam” en “uit je hoofd”.Mijn grootste inzicht was dat HSP eigenlijk iets heel moois is en dat durven voelen goed is en dit geeft me nu iedere dag rust. Door naar al mijn breinen (hoofd/hart/buik) te luisteren en deze samen te laten werken met elkaar trad er harmonie op in mijn lichaam, waardoor ik zelfs de knoop in mijn maag bij spannende situaties niet meer ervaar. Het traject heeft me met name veel rust opgeleverd, zowel in werk als privé.

profile-pic
Mariëlle
hsp traject

Over Mij

Ik was tussen de 30-35 jaar toen ik per toeval ontdekte dat ik hoogsensitief ben. In de eerste instantie was ik op zoek naar informatie over add. Maar toen kwam ik ook de term hoogsensitief tegen. Ik ben dat gaan lezen en toen vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik kon alles aanvinken, het ging over mij. Ik weet niet heel goed dat ik dat bizar vond, maar het ook als een bevrijding. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze een label krijgen, maar mijn inziens moet het beestje een naam hebben. Ineens begreep ik waarom ik tijd nodig had als ik thuis kwam van school. Ook begreep ik waarom ik meer rust en slaap nodig heb. Gelukkig was ik niet de enige die last had van geluiden en drukke mensen massa's.Uiteindelijk ben ik zelf bij een hsp coach terecht gekomen.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .