gratis e-book

6 bewezen geheimen hoe je moeiteloos keuzes durft te maken vanuit je intuïtie.


Lees hoe je met 6 bewezen geheimen keuzes maakt die beter bij jou passen.

download mijn e-book


Voelen is de sleutel tot bewustzijn. Bewustzijn is de sleutel tot verandering. 


Ben je ervan bewust dat er andere en meerdere mogelijkheden zijn dan alleen maar het oplossen vanuit het hoofd? Door alleen maar in het denken te blijven, blijf je in een soort loep zitten waar je niet uitkomt en niet in staat bent om helder te denken en te kunnen relativeren. Als alleen denken zou helpen, had het al lang geholpen. 

Als je alles al hebt geprobeerd, al je problemen en klachten met praten en denken, heb je wellicht de symptomen opgelost. Maar heb je ook de daadwerkelijk de oorzaken, de bron aangepakt?

Want als je alleen de symptomen hebt aangepakt, zullen je dezelfde problemen en klachten telkens weer terug komen.  Maar wanneer je de oorzaken aanpakt, zijn je problemen en klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Waardoor je meer ruimte creëert om helderder en creatief te kunnen denken en waardoor je weer in staat bent om te relativeren. Om dit te kunnen, is voelen de sleutel tot bewustzijn en tot je gewenste verandering en resultaat. 

wat leer je?


Waarom je nu niet leeft vanuit geluk, vertrouwen, rust en energie  

In het e-book leg ik je de 6 oorzaken uit waarom je nu niet leeft vanuit geluk, vertrouwen, rust en energie. En hoe je met de 6 bewezen geheimen dit wel voor elkaar krijgt. 

Bewustzijn 

Waarom praten niet voldoende is om je problemen en klachten definitief opgelost te krijgen. Maar dat voelen de sleutel is tot bewustzijn en verandering. 


als je het niet weer weet, voel het dan


Durf te luisteren naar je intuitie 


Wanneer je durft te luisteren naar je intuïtie, dan maak je keuzes die bij jou passen, in plaats van de verwachtingen van anderen en/of om aardig gevonden te worden. Door te leven op jou voorwaarden, zal je ook meer geluk, vertrouwen en positieve energie ervaren. 

Vraag je af wat voor een impact het op jou heeft als je durft te luisteren naar je intuïtie? 


maak het verschil


Wanneer je leeft op jou voorwaarden, kan je dus ook het verschil maken, een bijdrage leveren voor een liefdevolle en harmonieuze wereld en een voorbeeld voor anderen zijn die worstelen om naar hun intuïtie te luisteren.  Maak impact 

Laat je talenten zien Over  Mij

Ik was tussen de 35 jaar toen ik per toeval- ik hoogsentief ben. In de eerste instantie was ik op zoek naar informatie over add. Maar toen kwam ik ook de term hoogsensitief tegen. Ik ben dat gaan lezen en vallen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik kon alles aanvinken, het ging over mij. Ik weet niet heel goed dat ik dat bizar vond, maar het ook als een bevrijding. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze een label krijgen, maar mijn inziens moet het beestje een naam hebben. Ineens begreep ik waarom ik tijd nodig had als ik thuis kwam van school. Ook begreep ik waarom ik meer rust en slaap nodig heb. Gelukkig was ik de motor die last had van niet en drukke mensen massa's.uiteindelijk ben ik zelf bij een hsp coach is terecht gekomen.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .