gratis dagboek

Mijn prikkeldagboek


 Houd je prikkels gedurende 7 dagen bij en ontdek welke prikkels jou triggeren. Vul je gegevens in het contact formulier in en ontvang gratis het prikkeldagboek. 

download mijn e-book


Ont-prikkel je prikkels 


Prikkels zijn de afgelopen jaren vooruit vooruit. Hoe zorg je ervoor dat je kan ontprikkelen, kan ontladen ? De eerste stap begint om je prikkels zelf in kaart te brengen. De tweede stap is dat je weet wat voor jou werkt om te ont-prikkelen? 

wat leer je?


Inzicht 

In een wirwar van prikkels leer je te onderscheiden waar je zo getriggerd en geprikkeld van gezocht. 

Bewustzijn 

Door er meer bewust mee bezig te zijn, je mogelijkheden en kansen om je leven anders te delen dan dat je nu doet. 


Ont-prikkel je prikkels 


Prikkels woordem meer in plaats van minder 


De intensiteit en meer intensiteit van prikkels wordt alleen in plaats van minder. Wist je dat we zelfs miljoenen prikkels per seconde binnen krijgen? Zie dan maar als hoogsensitief persoon al die prikkels te gewoon. 


Geen verwachtingen van de maatschappij. 


Omdat 15 tot 20% van de bevolking is, kan je niet van de samenleving verwachten dat deze zich aanpast aan jou. Dus is het aan jou om ermee te leren dealen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je prikkels beter te kunnen spelen. 

JIj bent zelf verantwoordelijk 


Daar kan ik heel erg kort en duidelijk in zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Het is altijd makkelijk en comfortabel als een ander jou klachten oplost. Denk eens andersom: als ik ergens mee zit kan en wil jij mijn problemen dan ook oplossen? Nee toch? Dat zal ik dan toch ook echt zelf kunnen doen. Met de hulp van een ander. Je zal toch echt zelf in actie kunnen komen om je droomresultaat te gaan bereiken: meer energie, vertrouwen, meer rust van binnen. 

Over  Mij

Ik was tussen de 35 jaar toen ik per toeval- ik hoogsentief ben. In de eerste instantie was ik op zoek naar informatie over add. Maar toen kwam ik ook de term hoogsensitief tegen. Ik ben dat gaan lezen en vallen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik kon alles aanvinken, het ging over mij. Ik weet niet heel goed dat ik dat bizar vond, maar het ook als een bevrijding. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze een label krijgen, maar mijn inziens moet het beestje een naam hebben. Ineens begreep ik waarom ik tijd nodig had als ik thuis kwam van school. Ook begreep ik waarom ik meer rust en slaap nodig heb. Gelukkig was ik de motor die last had van niet en drukke mensen massa's.uiteindelijk ben ik zelf bij een hsp coach is terecht gekomen.

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .