ervaringen
ERVARINGEN VAN ANDEREN

Lees de ervaringen van anderen hoe zij mijn coaching hebben ervaren.

ervaringen
ERVARINGEN VAN ANDEREN

Lees de ervaringen van anderen hoe zij mijn coaching hebben ervaren.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Er kwam zoveel los van binnen !

Ik kom van ver en dat wil ik graag met jullie delen. Of je nu aan het begin van je ontdekkingstocht staat als hsp’er of al langer weet dat je hsp’er bent maar nog geen verandering in gang durft te zetten, ik hoop dat mijn verhaal je helpt.Tot een aantal jaren geleden was het eigenlijk altijd donker in mijn binnenwereld, zonder dat ik me daar bewust van was. Van hoogsensitiviteit had ik al helemaal nooit gehoord. Ik wist alleen dat mensen mij overgevoelig vonden, ik huilde veel, was dromerig, voelde mij minderwaardig en kreeg vaak - in mijn ogen - denigrerende opmerkingen te horen die mij bevestigden dat ik er niet toe deed. Maar hoe diep ik ook in de put zat, steeds als ik dreigde de rand over te gaan, greep ik zelf in.Ik ging in 2014 naar een paardencoach, nadat mijn pony mij liet zien dat ik niet verder kon. Ik liet de depressieve energie van mijn overleden oom los en zag weer licht aan het einde van de tunnel; andere woorden zijn er niet voor. Ik zocht een natuurgeneeskundige op om meer energie te krijgen, en ook bij haar liet ik energie van een overleden familielid los en leerde ik voor het eerst al een beetje om mijn eigen energie te beschermen en die van anderen te blokkeren. De term hoogsensitiviteit is overigens nooit gevallen. Een jaar later kreeg onze familie een zwaar verlies te verwerken, voelde ik weer dat het niet goed ging en kreeg ik hulp van een psycholoog. Ik leerde mezelf op nummer 1 te zetten in plaats van anderen, iets waar meer mensen last van blijken te hebben. Misschien was dat het eerste moment dat ik me realiseerde dat ik niet anders was. Maar het mooiste is dat het licht werd van binnen, een gevoel wat ik nog nooit gekend had. Een gevoel wat ik nu koester, met alles wat ik heb. Ik bleek wel degelijk een positief ingesteld mens te zijn, net als mijn vader, het kwam alleen nu pas naar boven.

profile-pic
Marloes Nijland
hsp traject

Lianne gaf me meer zekerheid en stevigheid !

Mijn ervaring is dat ik de signalen van mijn lichaam vaak negeer. Je moet immers door. Zorg voor anderen staat voorop. Even stil staan bij jezelf is er niet bij. Dat was in mijn ogen egoïstisch. Totdat Lianne zei: “ zie het als een cadeau voor jezelf. Dat vond ik een mooie. Zodoende ben ik met Lianne aan de slag gegaan. Geen lange gesprekken over gevoelens, maar opdrachten. Ik ben ervoor gegaan en ik heb trouw mijn opdrachten gedaan. Het heeft mij meer zekerheid en stevigheid opgeleverd. En inzichten die ik voorheen niet had.

profile-pic
Gaby van den Broek
hsp traject

Bij Lianne heb ik geleerd om weer echt te gaan voelen in plaats van te denken

Een half jaar gelden kwam ik bij Lianne terecht op advies van mijn loopbaanadviseur. Mijn wens was meer in balans zijn met gevoelens en gedachtes. Ik wilde leren hoe ik minder geraakt kon worden, door het verhaal van de mensen waar ik mee werkt.Binnen mijn traject bij Lianne heb ik geleerd weer echte te gaan voelen in plaats van denken. In contact te komen en blijven met mijn lijf. Voor mij was het heel prettig om geleerd te hebben door goed voor mij zelf te zorgen en bewust te zijn wat ik binnen laat komen. Dat heeft mij veel rust en balans gebracht . Daarnaast is Lianne echt ontzettend positief, spiritueel, nuchter en oordeelloos. Ze kan heel goed uitleggen hoe het allemaal werkt door het jou juist te laten ervaren i.p.v. te lezen of horen. Ik zou het iedereen gunnen dat zij ook zo’n mooie traject mogen en kunnen doorlopen met Lianne waarbij je nog meer jezelf wordt. Het is echt de moeite waard.

profile-pic
Annemarie de Fij
hsp traject

Magisch gewoon. Simpel en effectief!

Door deze training ben ik mij bewuster mijn energie gaan sturen. Ik heb zoveel aan de grondingsoefeningen. Ik kwam thuis uit school met knallende hoofdpijn en overprikkeling. Ik heb de oefeningen gedaan en de hoofdpijn was bijna weg. Magisch gewoon. Simpel en effectief!

profile-pic
Lukas de Vries

Je leert veel over jezelf zonder teveel hoeven praten

Ik kwam bij Lianne omdat ik vaak moe was, fysieke klachten had en iets anders wilde doen dan waar ik nu werk. Ik wilde mijn dromen meer gaan waar maken en meer rust ervaren. Zoals niet te vaak gestrest zijn, en alles makkelijker te kunnen verwerken zonder er in te blijven hangen. Het traject was een fijn traject, Je leert heel veel van jezelf zonder te veel te hoeven praten maar doormiddel van loslaten! Dat leverde mij zoveel vrijheid op en een andere manier van denken en een hoop zelfvertrouwen om de weg die ik nu op wil gaan, het ook echt aan het doen ben! Ik ben nu bezig voor mijn eigen bedrijf! Vroeger zou ik denken, ach dat komt vanzelf allemaal wel en kan alles nog wel even uitstellen. Tegenwoordig denk ik daar totaal anders over. Ik ben druk aan het werk om alles voor elkaar te boksen. En vraag zelfs sneller om hulp, als ik er zelf niet uit kom! Ik heb Lianne ervaren als een fijn persoon, waarmee je de gekste dingen kan bespreken (dingen die dus totaal niet gek zijn). Jezelf zijn! Dat vind ik vooral belangrijk en ze geeft mij als persoon een hoop zelfvertrouwen om door te gaan. Ik zou Lianne zeker aanraden! Ik vind het de investering en de tijd zeker de moeite waard. Had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd al actief er mee bezig zou zijn. Ik haal er nu veel meer voldoening uit dan ik deed!

profile-pic
Noortje Blommers

Ik heb zelf invloed hoe ik op situaties reageer

Ik startte met het traject, omdat ik er helemaal doorheen zat. Ik was erg overprikkeld. Kon niets hebben, niets verdragen. Ik voelde me altijd gespannen. Had veel hoofdpijn en was doodmoe. De eerste periode vond ik best pittig. Ik had moeite om mezelf er aan over te geven. Toch ging me dit steeds gemakkelijker af. Ik kon steeds beter ontspannen. Het fijne van het traject is dat er niet eindeloos gepraat werd. We deden oefeningen en ik moest beter leren om te voelen en minder te denken.Mijn grootste inzicht heb ik gekregen dat ik de schuld niet bij een ander moet leggen. Maar dat ik zelf invloed heb op hoe ik op bepaalde situaties reageer. Dat ik anders om kan gaan met bepaalde situaties en dat een ander zich niet perse hoeft aan te passen. Daarnaast ben ik beter naar mijn gevoel gaan luisteren en ben ik minder in mijn hoofd gaan zitten. Ik kan mij beter afsluiten voor bepaalde dingen die op dat moment niet prettig zijn.

profile-pic
Kim Simons
hsp traject

Ik sta rustiger in het leven en heb geleerd dat ik er ook mag zijn

Ik was uitgevallen met een burn-out en liep enorm tegen mezelf en mijn grenzen aan. Alle valkuilen waar je als HSP'er makkelijk intrapt, ben ik jaren lang in door gegaan. Niet zeuren, gewoon door. Tot het dus niet meer gaat en er wel iets móét veranderen. Ik kon het niet meer alleen.Nu sta ik rustiger in het leven en heb geleerd dat ik er ook mag zijn. Mijn grenzen aan mag geven en voor mezelf op mag komen. Ik kan accepteren dat ik meer rust nodig heb en hier ook bewust voor kiezen. Wat anderen daarvan vinden? Jammer dan..Ik heb de tools in handen gekregen om in de basis beter om te gaan met mijn hsp zijn. Hierdoor kan ik verder bouwen op andere vlakken waar ik nog tegenaan loop. Maar daarvoor moet eerst de fundering goed zijn!Lianne komt prettig, rustig en vertrouwd over die je weer leert om uit je hoofd en terug in je lijf te komen om te kunnen ontspannen.

profile-pic
Jelke van Peer
hsp traject

Lianne is een goede coach en heel lief en hartelijk mens

De reden dat ik bij Lianne terecht kwam, was dat ik mezelf compleet kwijt was. Ik had een enorme chaos in mijn hoofd en ik was depressief. Ik had niet het idee ooit gelukkig te zullen zijn.Tijdens het traject ging er een wereld voor mij open. De tools zijn erg bruikbaar en niet alleen voor het traject, zeer zeker ook daarna. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard moet je zelf hard werken om het te bereiken. Maar het levert zoveel op: een toekomst. Eindelijk in balans met mezelf. Het positieve zien en ervaren. Daarnaast beter leren omgaan met situaties, zodat alles overzichtelijk blijft.Lianne is een goede coach en heel lief en hartelijk mens. Ze neemt de tijd om te luisteren naar de problemen, maar ook naar de alledaagse dingen. De ervaringen van de tussenliggende tijd is geweldig. Nogmaals dank voor het geven van deze nieuwe weg.

profile-pic
Audrey
hsp traject

Ik durf weer te genieten van dingen !

”Ik ben door een andere instantie er achter gekomen dat ik hoog sensitief ben. Toen ik dit helemaal wist en mijzelf ingelezen had, kon ik me in heel veel dingen vinden. Dit gaf in eerst instantie rust maar merkte daarna dat de prikkels steeds vaker en meer kwamen waardoor ik erg vermoeid raakte, geïrriteerd en niet meer kon concentreren op bepaalde momenten. Ik trok heel veel dingen persoonlijk en zwaar aan of voelde dingen al ver van te voren aan. De allerbelangrijkste reden was dat ik lichamelijk aanwezig was maar geestelijk niets mee kreeg waar ik ook was. De prikkels van alles en iedereen waren mij teveel en kon niet genieten van de dingen die ik deed. De prikkels waren zowel privé en werk gerelateerd.Ik wist in eerst instantie niet wat ik precies moest verwachten. De trainingen vond ik soms erg pittig. Dit komt omdat je aan jezelf aan het werken bent. Sommige sessies kosten mij heel veel energie maar gaf mij daarna enorm veel energie. Ik ben een stuk rustiger geworden en kan de prikkels beter filteren of de training gebruiken om op dat moment met de situatie om te gaan. We hebben 2 verschillende trainingen gedaan en ik denk wel dat die combinatie mij geholpen heeft om te komen waar ik nu ben. Als we gelijk met de HSP training waren begonnen had ik snel afgehaakt omdat er nog ik daar op dat moment nog niet klaar voor was.Uiteindelijk heeft het mij uiteindelijk veel meer rust opgeleverd en mijzelf beter in me vel laten voelen. Ik weet ook dat ik de geleerde oefeningen kan blijven gebruiken/toepassen en dat geeft rust. Ik slaap ook veel beter sinds deze training. Ik durf weer te genieten van de dingen die ik doe en maak ze bewust mee. Ik weet ook sneller aan te geven wanneer het teveel wordt en een stap terug te nemen.Ik had gelijk een goed gevoel/klik met Lianne, ze is toegankelijk en duidelijk. Ze kijkt naar een persoon individueel en is bereid om van het pad af te wijken om uiteindelijk de juiste coaching te geven. Ik heb de sessies erg prettig gevonden. Ik vind het persoonlijk ook fijner om in een thuis omgeving/huiselijke omgeving te zijn. Ze geeft tips en is flexibel in tijden/dagen, dit was met mijn werk erg goed te combineren. Ze gebruikt al haar geleerde en persoonlijk kennis. Ik zou haar zeker aanraden als coach!Super bedankt voor je tijd en de trainingen. De sessies zijn hard gegaan en toch zijn we een half jaar verder en met het gewenste resultaat. Ik ben positief verrast door jou en mezelf.”

profile-pic
Laura van Alphen
hsp traject

Ik heb geleerd niet over mijn grens heen te gaan.

Ik ben dit traject gestart omdat ik het even niet meer wist na ca 1.5 jaar hoofdpijn en nekklachten. Ik had voornamelijk last van alle prikkels op kantoor. Door het tweede gedeelte van het traject binnen en buitenwereld heb ik geleerd om niet constant met mijn aandacht naar alle geluiden toe te gaan. Het fijne van dit traject is dat je niet hoeft te praten maar voelen, terug naar je eigen lichaam toe. Ook heb ik geleerd om niet over mijn grens heen te gaan bijvoorbeeld bij thuiskomst na een dag werken op kantoor om niet meteen door te gaan met het huishouden als ik daar geen energie meer voor heb.

profile-pic
Claudia van der Wegen
hsp traject

Jeetje wat heb ik veel geleerd: Niet lullen, maar doen !

Mijn traject bij Lianne is afgesloten. Jeetje wat heb ik veel geleerd. Niet lullen, maar doen.....en idd: ik heb het gevecht met Mr.Mind gewonnen.....en er is rust en balans in mijn binnenwereld gekomen! Het geeft me een gevoel van vrijheid en hoe mooi is het, dat je met je eigen groeiproces geconfronteerd wordt: mijn lieve paard is de perfecte spiegel! Hoe dankbaar mag je zijn als dat grote dier haar hoofd op je borst legt en zich veilig genoeg voelt om bin je te gaan slapen. Ik, als haar leider, sta zo in mijn eigen kracht, dat ik haar een veilig gevoel mag geven......Lianne, bedankt voor het bouwen van mijn "huis"

profile-pic
Esther Frijters
hsp traject

Ik ging "aan" op deze training

Ik heb de online training Magische Energie als heel luchtig ervaren. Ik ging helemaal “ aan” op de tools en energieversnellers. Het is een gouden combinatie van informatief en het praktische.

profile-pic
Inge Bezmer

Haar sessies lijken wel magie

In 2020 kwam ik de man met de hamer tegen (burn out). Een zware tijd, waarin ik 1 ding zeker wist: Dit Nooit meer! Het moet anders, het roer moet om.Ik ging in therapie in de GGZ. Daar kwam ik er achter dat dit het niet helemaal was. Ik miste iets. Uiteindelijk kwam ik erachter: Het zijn van een HSP’er.In de GGZ wordt hier geen rekening mee gehouden. Logisch, want het is geen aandoening/stoornis, maar wie je bent.Ik weet al heel lang dat ik een HSP ben. Op goede dagen had ik daar geen problemen mee en had ik er profijt van. Op de slechte dagen heb ik vaak gedacht: “Wordt ik nu gek of? Kom ik van een andere planeet? Wat is dit?” Ik botste met de maatschappij.Een aantal jaren terug was ik hierdoor al eens op de website van Lianne (Liaroma) terecht gekomen. Haar teksten trokken mijn aandacht, maar ik deed er niets mee. Ik was er toen nog niet klaar voor. In juli 2021 was ik dat wel. Ik wilde verandering. Ik wilde van dat ‘volle’ hoofd af, ik wilde rust. Sinds lange tijd koos ik voor het eerst weer eens voor mijzelf en berichtte Lianne: “Ik voel dat ik bij jou moet zijn”.En mijn gevoel had gelijk. Ik startte een traject bij Lianne, een mooi mens zonder oordeel, vol positiviteit en rust.Tijdens het traject wist ik vaak niet wat we die dag gingen doen. Ik liet het op me afkomen, want het vertrouwen was/is er. Regelmatig reed ik wat beduusd terug naar huis: “wat was er nu bij Lianne gebeurd? Het lijkt wel magie.” Ik ervaarde dat mijn hoofd leger werd en bleef.Deze transformatie zorgde voor rust. Ik kreeg het inzicht om nu echt voor mijzelf te kiezen en van mijzelf te houden. Te leren luisteren naar mijn binnenwereld en daar ook voor te gaan. Je onderweg niet te laten besodemieteren door mr. MInd ofwel dat duiveltje op je schouder. Hierdoor kon ik meer en meer ontspannen, ‘zijn’ in het hier en nu en koos ik bewust voor mijn eigen nieuwe pad.Ik gun dit iedereen: om iedere dag opnieuw een betere versie vóór en van jezelf te worden.Bedankt Lianne!

profile-pic
Ennely
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .