live masterclass

Het eenvoudige geheim om te ontspannen

02-11-2021

19:30 uur

Het eenvoudige geheim om te ontspannen 


In deze Masterclass kan ik je het eenvoudige geheim hoe je kunt ontspannen en zo ook klachten kan veranderen en verminderen. Zonder dat je er veel voor te doen hebt.

Wanneer is dit iets voor jou:

 • Als hoogsensitief persoon ben je elke dag overprikkeld en zit je met een vol hoofd en vraag je je af hoe je jezelf tot rust kan brengen
 • Je bent elke dag moe tot oververmoeid, je voelt je lusteloos en je hebt geen idee hoe je jezelf kan opladen
 • Door de overprikkeling oververmoeidheid heb je ook moeite met slapen, resulteert in een spiraal blijft zitten. 
 • Je hebt moeite met concentratie en focus, omdat je hsp brein altijd aan staat. 
 • Je hebt lange tijd stress, spanning en door het slechte slapen word je al uitgeput wakker. 
 • Je hebt regelmatig onrustige en/of rusteloze benen en/of je hebt kramp in je benen, waardoor je niet weet en voelt hoe ontspanning aan je voelt. 
 • Heb je wellicht veel behoefte aan chocolade. 

Niet altijd zijn de oorzaken van klachten te verwijten op overprikkeling. Maar ook aan een magnesiumtekort in je lichaam. 

Ontdek in een online Masterclass van 1,5 uur wat magnesium precies doet in je lichaam en waarom je magnesium elke dag moet aanvullen en waarom het oraal innemen niet voldoende is.  

Na de Masterclass:  

 •  Heb voldoende kennis over magnesium 
 • Ben je op de hoogte van de toepassing ervan
 • Ben je in staat om altijd zelf je magnesium tekort te testen
 • Weet je wat je kan doen om overprikkeling, rusteloze en verkrampte benen, vermoeidheid te voorkomen en te verminderen 
 • Kan je de signalen herkennen als je een magnesium tekort hebt

Deze online masterclass wordt gegeven door Lianne Bekker, zelf hoogsensitief en hsp/gevoelscoach. Ik combineer mijn wetenschappelijke nuchterheid met het spirituele en de gevoelskant. Ik ben een enorme fan van magnesium en gebruik deze ook dagelijks.

wat vinden anderen van deze training?


Mijn grootste inzicht is dat durven voelen goed is

Voordat ik met Lianne in contact kwam, voelde ik mij niet begrepen door de mensen om me heen en was allergisch voor mensen met een dominante/autoritaire houding en kon hier dan ook absoluut niet mee overweg.Wanneer ik, met name op mijn werk, maar ook privé, last van stress/spanning had, had ik steeds last van (een knoop in) mijn maag.Omdat ik een perfectionist ben, stond ik het mezelf niet toe om fouten te maken en iedere keer wanneer ik dan een foutje maakte en iemand gaf hier commentaar op, tilde ik hier erg zwaar aan en voelde dit als een kritiek in plaats van positieve feedback. Ook vond ik het erg moeilijk om nee te zeggen tegen mensen om me heen en mijn collega’s, ik kon mijn grenzen niet bewaken/aangeven, waardoor de stress alleen maar verergerde.Mijn direct leidinggevende zei me een traject te starten om zo beter met kritiek om te kunnen gaan, ook omdat hij het idee had steeds bij mij op “eierschalen” te moeten lopen.In het eerste (telefonische) gesprek met Lianne gaf ze me aan dat we niet zouden gaan praten, maar zouden gaan voelen en dit vond ik in eerste instantie erg vreemd, aangezien ik in al die jaren juist steeds moest praten over zaken uit het verleden omdat daar de pijnpunten zouden zitten, werd me door diverse instanties en psychologen aangegeven.Vanaf dag 1 van het traject sprak de rust me aan die Lianne over zich heeft, ze is altijd positief en vrolijk en dit werkte dan ook aanstekelijk. Het gedeelte dat me het meeste aansprak was het “echte” voelen, door middel van massages maar ook door middel van zelf “in je lichaam” en “uit je hoofd”.Mijn grootste inzicht was dat HSP eigenlijk iets heel moois is en dat durven voelen goed is en dit geeft me nu iedere dag rust. Door naar al mijn breinen (hoofd/hart/buik) te luisteren en deze samen te laten werken met elkaar trad er harmonie op in mijn lichaam, waardoor ik zelfs de knoop in mijn maag bij spannende situaties niet meer ervaar. Het traject heeft me met name veel rust opgeleverd, zowel in werk als privé.

profile-pic
Mariëlle
hsp traject
01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrow
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .